IMG_3507Până joi, 26 decembrie, temperaturile maxime se vor situa, în medie, în jurul valori de 5 grade, fiind uşor mai ridicate decât mediile multianuale specifice perioadei.

În data de 27 decembrie acestea vor marca o creştere semnificativă, cu aproximativ 3 grade, vremea devenind mult mai caldă decât ar fi normal pentru acastă dată calendaristică.

În intervalul 28 – 30 decembrie valorile termice vor fi în scădere uşoară şi treptată spre valori medii în jur de 4 grade, unde se vor menţine până la sfârşitul celor două săptămâni de prognoză.

Mediile temperaturilor minime vor fi în creştere până în jurul datei de 27 decembrie, când se vor înregistra aproximativ 2 grade, pentru ca mai apoi acestea să marcheze o scădere, în medie cu 3 grade, până la sfârşitul primei săptămâni de prognoză.

A doua săptămână va aduce pe parcursul nopţilor un regim termic relativ constant, cu minime termice, în medie, de -3 ….-2 grade.

Local se vor semnala ploi slabe cantitativ pe 26 – 28 decembrie, iar ulterior probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi în general redusă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here