vremea-meteo-termometruMeteorologii au anunțat vreme instabilă pentru acest weekend, ploile urmând a ne da în continuare bătăi de cap. Dacă sâmbăta vom avea parte de ceva mai mult soare, duminică ploile vor cuprinde treptat întreaga regiune. Vremea se strica efectiv îincepând din noaptea de sâmbătă spre duminică, iar temperaturile vor scădea semnificativ. Instabilitatea atmosferică se va resimți mai mult în zonele de deal și de munte unde temporar înnorările se vor accentua și, în special după-amiaza și la începutul nopții, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantitățile de apă vor depași 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindină.

Dacă sâmbătă temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 11 grade, duminică nu vom avea parte de mai mult de 16 grade C.

Luni precipitatiile se vor împuțina, însă cerul va rămâne mai mult acoperit și abia de marți vom avea parte din nou de soare și de vreme ceva mai bună. Astfel, săptămâna viitoare vom avea vreme relativ bună cel puțin până joi.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here