temperatura-meteo-frig

Dacă încă nu v-ați scos hainele groase din dulapuri, este vremea să o faceţi. În acest weekend, temperaturile vor fi scăzute pentru această perioadă a anului, mai ales pe timpul nopţii când, la munte, vor fi valori negative şi dimineaţa şi seara. Cerul va fi doar parţial acoperit de nori.

Vremea va fi răcoroasã, chiar rece pentru această perioadă din an în nord, în centru și în est. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe arii restrânse ploi slabe, în prima parte a zilei în sud-estul țãrii, iar spre sfârșitul intervalului în extremitatea sud-vestică. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în estul Transilvaniei și 22 de grade în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei, iar cele minime între 1 și 11 grade, mai coborâte, spre -2 grade în depresiunile intramontane, unde se va produce brumă. În zonele joase vor fi condiții de ceață.

La Buzău, temperatura maximă se va situa sâmbătă în jurul valorii de 17 grade, cu cer noros până după-amiază.

Duminică, condițiile atmosferice vor fi cam aceleași. Cerul va fi însă variabil, mai mult noros, aproape toată ziua. Dimineață vor fi condiții de ceață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here