Week-end plin pentru iubitorii de muzică. Doar două nume : Mircea Baniciu și Undercover, sunt de ajuns pentru a vă convinge , în pofida vremii mohorâte să nu stați în casă în acest sfârșit de săptămână. prin urmare în această seară Mircea Baniciu vine  la Buzău.  Concertul va avea în clubul No Limit, cu începere de la ora 21.00. Acesta va invita alături de el pe scenă şi câţiva invitaţi surpriză. Spectacolul este organizat de asociaţia Adrenalitera, în parteneriat cu Cafeneaua Artiştilor. Biletele la  costă 30 de lei.

În recitalul lui Mircea Baniciu vor fi incluse piese din mai toate etapele carierei, începând cu perioada Phoenix, Pasărea Colibri şi încheind cu cea mai recentă, „În lume plec”, piesă lansată anul acesta. Mircea Baniciu s-a remarcat în muzica românească la începutul anilor ’70, când a devenit solist vocal al formaţiei rock „Phoenix”.

Duminică, la Sala Mare a Consiliului Judeţean va avea loc concertul trupei ‘UNDERCOVER’.

 La evenimentul care va începe la ora 19.00 şi este intitulat ‘Aproape totul despre dragoste’ sunt invitaţi Laurenţiu Cazan, Berti Barbera şi grupul româno-filipinez ‘Claudia & Oliver’.
 Preţul unui bilet este de 15 Ron, iar organizatorii promit ‘un spectacol plin de lumini, fum şi efecte sonore unice’. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.