Poliţiştii locali din cadrul Directiei de Politie Locala Buzau, au organizat în week-endul ce tocmai s-a încheiat ample acţiuni ce au vizat grupurile de tineri care tulbură liniştea publică, consumul de alcool de domeniul public dar şi verivicarea legalităţii funcţionării cluburilor de noapte.
„In scopul asigurarii climatului de siguranta civica si implementarii conceptului „Politia Locala in slujba cetateanului” si avand in vedere sesizarile primite din partea cetatenilor, politistii locali din cadrul Directiei de Politie Locala Buzau, prin Serviciului Ordine Publica, au organizat in data de 29.07- 30.07.2016, intre orele 23,30-02,00, pe raza municipiului Buzau, o ampla actiune ce a vizat asigurarea liniştii şi ordinii publice, prevenirea şi combaterea fenomenelor infracţionale şi contravenţionale de orice natura.

Cu aceasta ocazie, au fost depistate 18 grupuri de tineri, au fost legitimate 146 de persoane, au fost aplicate 42 de sanctiuni contraventionale, din care Lg/61/1991R – 29; HCL 18/2008 – 9; OG97/2005 – 3. Valoarea amenizilor aplicate  a fost de 7575 lei.

De asemenea, au fost verificate 2 societati comerciale (Club-Parcul Tineretului si Club-parcare Mall) care au fost sanctionate contraventional  pentru ca prin activitatile desfasurate, tulburau ordinea si linistea publica.

Pe timpul actiunii in urma unui apel primit prin SNUAU 112, s-a intervenit pentru aplanarea unui conflict intravamilial, iar o persoana a fost sanctionata contraventional si condusa pentru a fi internata la Spitalul de Neuropsihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca”, se arată în comunicatul de presă remis de Directia de Politie Locala Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.