“Ziua porților deschise”, joi, 10 octombrie, în intervalul orar 11:00-14:00 la Direcția Agricolă din str. Victoriei nr. 1, din oraș. Evenimentul este organizat cu ocazia “Zilei produselor agroalimentare românești” marcată în fiecare an la data de 10 octombrie, zi dedicată prin excelență promovării produselor agroalimentare românești și producătorului român, menținător al obiceiurilor locale, al portului popular și al deprinderilor păstrate din vechime, consacrate prin tradiție.

Evenimentele organizate în jurul zilei de 10 octombrie reprezintă mijlocirea întâlnirii dintre producător și consumator în scopul promovării produselor românești și a încurajării consumului de produse agroalimentare și tradiționale. Astfel, la eveniment vor participa și producători locali ce vor avea ocazia să își prezinte produsele deținătoare de atestate de produs tradițional emise de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Acest eveniment oferă posibilitatea persoanelor interesate să cunoască modul de funcționare a Direcției pentru Agricultură Județeană Buzău, participanții putând obține cele mai interesante informații și materiale documentare referitoare la susținerea și dezvoltarea agriculturii, informații puse la dispoziție de specialiștii instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.