Răsturnare de situație in cazul fetei găsite fără suflare in apartamentul cuprins de flăcări, la orele dimineatii. Inițial s-a crezut ca tânăra a murit carbonizată, însă mai multe indicii i-au condus pe anchetatori la ipoteza unei crime. Mai multe persoane au fost chemate la audieri in cursul zilei de astăzi, iar principalul bănuit este fostul iubit al fetei.

Se pare ca moartea fetei ar fi rezultatul unor neînțelegeri dintre Valentina și fostul său iubit, bănuit acum de crimă. Vineri noapte, în urma unor discuții legate de apropierea dintre Valentina și actuala sa iubită, Anisia, acesta ar fi dat foc apartamentului. Nu este clar dacă a lovit-o și fata a căzut inconștientă, iar individul a încercat să-și șteargă urmele.

Dosarul morții fetei de 21 de ani a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău în urma cercetărilor în apartamentul incendiat sâmbătă dimineață, existând suspiciuni privind imprejurările în care a survenit moartea tinerei.

Tănărul, în vârstă de 21 de ani, din Buzău, a fost reținut pentru 24 de ore pentru omor calificat. Urmează ca mâine să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. El ar fi recunoscut că a dat foc intenționat apartamentului fetei, folosind benzină.

Nu este clar dacă tânăra era moartă deja sau a decedat ulterior, în incendiu. Urmează ca necropsia să evidențieze cauza morții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.