Plecările din PD-L și PNL Buzău curg pe bandă rulantă. Asta o arată și recentele migrări ale unor lideri marcanți de la sfârșitul acestei săptămâni. Astăzi primarii, consilierii locali și județeni care au ales PSD-ul în locul partidelor ai căror membri au fost până deunăzi, au participat la Conferința extraordinară a partidului.

Potrivit președintelui organizației județene a PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, în tabăra social democraților au venit pe lângă Ion Popescu – fost secretar executiv al PD-L, Constantin Ghinoiu – fostul primar de Râmnicu Sărat, dar și primari în funcție ai comunelor Cernătești, Ziduri, Breaza. Este de așteptat ca lista celor care aleg să se înscrie în PSD să crească, asta pe fondul nemulțumirilor interne.

“Este o chestiune pur personală. Nu vreau să fiu un Lăpuşneanu: dacă voi nu mă vreţi eu vă vreau! Pentru mine este un sfârşit de carieră politică pe care vreau să îl petrec acolo unde cred eu de cuviinţă. O să merg să ajut Organizaţia Râmnicu Sărat şi o să ajut cu toate forţele şi priceperea mea candidatul pentru funcţia de primar, şi voi răspunde cu plăcere la toate însărcinările pe linie politică sau administrativă”, a declarat Constantin Ghinioiu.

 “În rândul partidului nostru, şi evident ca şi candidaţi pentru funcţiile de primar, începând de astăzi îi avem pe primarii din Ulmeni, Cernăteşti şi Breaza, toţi venind de la PDL. Există şi primari PNL care şi-au arătat dorinţa de a candida pe listele PSD. Cei care au venit din PDL şi-au dat seama că deşi electoratul le transmite că sunt primari buni, partidul din spatele lor a făcut numai rău”, a declarat Constantin Boşcodeală.

După cum spune Boșcodeală, motivele celor care demisionează din PD-L ori PNL sunt legate de promisiunile pe care aceștia le-au făcut electoratului în 2008 , promisiuni pe care nu le pot ține chiar din pricina celor care guvernează astăzi țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.