După două zile de la momentul la care a fost lovit în trafic iar motocicleta i-a luat foc,  agentul de poliție Adrian Popa povestește experiența trăită.  Polițistul spune că după ce a fost lovit s-a rugat să nu fie călcat de vreun autoturism în trafic.  A scăpat în urma teribilului accident cu o entorsă la mână, motiv pentru ca va purta ghips timp de două săptămâni.

Agentul de poliție Adrian Popa a relatat vineri ce s-a întâmplat în seara în care a fost lovit de un autoturism Fiat condus de o tânără de 32 de ani. Polițistul spune că a observat o defecțiune la sistemul de iluminare al mașinii, i-a făcut semn șoferiței să oprească pentru a-i atrage atenția și pentru a-i da un avertisment, însă aceasta nu s-a conformat. Omul legii spune că așa a început urmărirea pe străzile orașului, urmărire în care buzoianca a trecut de mai multe ori pe roșu, la semafor, punându-i în pericol pe ceilalți  participanți la trafic

Urmărirea a continuat până pe Calea Eroilor, când polițistul spune că odată ajuns în dreptul mașinii, șoferița l-a privit și a tras de volan, cu intenția clară de–l accidenta. Agentul Adrian Popa nu își explică nici acum gestul tinerei despre care a crezut inițial că are un astfel de comportament fie pentru că se află sub influența alcoolului sau a drogurilor, fie nu are permis de conducere.

După ce motocicleta MAI a fost lovită de autoturismul condus de tânăra de 32 de ani, aceasta a luat foc și s-a izbit violent de un taxi. Polițistul spune că deznodământul acestei situații putea fi dramatic pentru el dacă nu ar fi avut inspirația de a se arunca de pe motocicletă în momentul în care a fost lovit de șoferiță.

Polițistul Adrian Popa spune că nu o cunoaște pe tânăra care a vrut să-l rănească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here