Disperaţi de lucrările făcute de diferite firme de utilităţi ce lăsau în urmă adevărate cratere, reprezentanţii primăriei au gândit un proiect ce ii obligă pe cei ce intervin pe partea carosabilă să afişeze un anunţ prin care să ofere toate datele firmei care a contractat lucrarea.

De-a lungul timpului, buzoienii au reclamat nenumărate situaţii în care firmele de utilităţi efectuau lucrări după care dispăreau şi lăsau uriaşe şanţuri în asfalt. Pentru a stopa astfel de situaţii, reprezentanţi Primăriei au iniţiat un proiect de hotărâre care prevede ca cei intervin pe partea carosabila cu lucrari trebuie sa afiseze un anunt pe care este scris beneficiarul lucrarii, dar si beneficiarul.

După ce proiectul va trece de votul consilierilor locali, nicio lucrare nu va mai fi începută pe domeniul public fără ca firma care contractează lucrarea să nu afişeze un panou cu toate datele de identificare.

După trecerea proiectului, firmele care vor contracta lucrări şi nu vor afişa acest panou, sau nu vor acoperi gropile rezultate, vor fi sancţionate cu amenzi ce pleacă de la 2000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here