Absolventa de 10 de la examenul de bacalaureat a fost premiată de comandantul Poliției buzoiene. Teodora Andreea Șerban a fost în vizită la sediul IPJ Buzău, unde a fost întâmpinată chiar de comandantul Poliției, comisarul șef Laurențiu Pantazi.Absolventa de Hasdeu a primit de la șeful Poliției flori, un tricou cu numele ei, cu numărul 10, și o șapcă inscripționată cu Asociația Internațională a Poliției.Gestul comandantului IPJ a venit ca urmare a faptului că Teodora Andreea dorește să urmeze o carieră în poliție.

Ea se pregătește să susțină admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.„Astăzi, am întâlnit-o pe Andreea Teodora Şerban, eleva de 10 a Buzăului, singurul elev care a obţinut nota absolută la examenul de bacalaureat.

Fericită, dar raţională şi conştientă că acest examen a reprezentat o etapă intermediară în pregătirea educativă pentru viitor, Teo a recunoscut că se gândeşte deja la examenul următor pe care îl are de susţinut: admiterea la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti.

Cu nostalgia începuturilor şi seriozitatea profesiei actuale, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău a ţinut să îi transmită personal lui Teo, faptul că îi apreciem reuşita şi că încurajăm performanţa, mai ales atunci când este clădită pe o fundaţie a vocaţiei, a pasiunii.Felicitări, Teo! Mult succes în tot ce îţi propui de azi înainte!

Pe noi ne vei găsi aici, mereu, indiferent că vei trece pragul unităţii noastre ca membru al comunităţii sau ca viitor coleg!” , au transmis oficialii de la Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.