Prefectul județului Buzău, Leonard Dimian, a transmis, azi-noapte, un mesaj adresat în special buzoienilor din diaspora, dar și rudelor acestora aflați acasă în țară.

„Mă raliez apelului făcut de ministrul Afacerilor Interne, domnul Marcel Vela, și adresez următorul îndemn public:

Dragi buzoieni din diaspora,

Vă rog din suflet să rămâneți, în această perioadă grea pentru România și pentru toată lumea, în țările în care învățați sau munciți. Cântăriți bine între dorul de casă sau de cei dragi și nevoia de a-i proteja. Alegeți siguranța familiilor voastre în detrimentul nevoii firești de a vă îmbrățișa părinții, fiii sau nepoții!

Stimați locuitori ai județului Buzău,

Vă rog să îmi acceptați rugămintea de a-i suna pe cei dragi plecați în străinătate și de a-i convinge că este spre binele tuturor să rămână, pentru moment, departe de casă.
În cazul în care nu poate fi evitată revenirea în țară, trebuie să știți că este foarte important să completați cu SINCERITATE formularul special care se prelucrează la intrarea în ROMÂNIA. În acest fel, autoritățile pot lua decizii prin care să asigure protejarea sănătății dumneavoastră și a celor de acasă și, de asemenea, puteți evita încălcarea prevederilor legale.
Vă mulțumesc!” , a scris reprezentantul Guvernului în teritoriu, într-o postare pe contul său de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.