În weekend, Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” îi invită pe buzoieni la spectacolul de dansuri și muzică tradițională susținut de opt comunități etnice din România și Republica Moldova, eveniment dedicat Zilei Mondiale a Diversității Culturale pentru Dialog și Dezvoltare.  Spectacolul este programat sâmbătă, la Sala Maximilian de pe Bulevardul Bălcescu, la ora 16:00. 

După ce anul trecut marcam Ziua Mondială a Diversității Culturale pentru Dialog și Dezvoltare cu un spectacol curajos, în aer liber, care testa pentru prima data capacitatea noastră de a organiza evenimente respectând restricțiile impuse de pandemie, anul acesta ne bucurăm din plin de acest spectacol plin de culoare.

Vă invităm sâmbătă, 21 mai 2022, orele 16.00, să sărbătorim împreună o zi specială, care ne oferă prilejul să promovăm diversitatea expresiilor artistic-culturale, având ca invitați speciali 7 comunități etnice din România, cu tradiții culturale, lingvistice și religioase specifice, dar și ansambluri de dansuri a căror coregrafie va transpune în artă povești de iubire pasionale și antrenante, pe ritmuri orientale.

Intrarea este liberă, dar se face pe bază de invitație în limita locurilor disponibile. Invitațiile pot fi ridicate joi și vineri (19-20 mai), în intervalul orar 08:00 – 20:00 de la Magnolia Urban Cafe, aflată la parterul blocului Magnolia, Bd. Nicolae Bălescu, sau în ziua evenimentului de la Sala Maximilian (în măsura în care vor mai fi disponibile). , anunță oficialii Centrului Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.