Primăria Buzău a întocmit un ghid care cuprinde toate condițiile și toate actele pe care trebuie să le conțină dosarul buzoienilor cu venituri reduse, care vor s-și monteze o centrală termică cu bani de la Primărie. Dosarele se pot depune la Direcția de Asistență Socială, iar beneficiarii primesc 7.000 de lei, nerambursabili. Banii reprezintă ajutorul de urgență pe care îl pot solicita Primăriei buzoienii care vor să renunțe la sistemul centralizat de încălzire și să-și monteze centrale termice.

Pentru a se încadra la această sumă, beneficiarii trebuie însă să aibe un câștig sub venitul minim net pe ţară, să nu dețină mașină mai nouă de zece ani și nici alte depozite bancare. În plus, beneficiarul trebuie să aibă taxele și impozitele plătite la zi și să nu dețină mai multe imobile sau terenuri agricole de pe urma cărora să câștige venituri de peste 2.500 de euro.

În total sunt așteptate aproape 500 de persoane care ar putea beneficia de banii pe care autoritățile locale sunt dispuse să-i acorde pentru montarea centralor termice..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.