Inspectoprii Direcţiei Sanitar-Verinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţiei de Sănătate Publică şi Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Buzău vor verifica, în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, unităţile care vor comercializa carne sau produse din carne de miel, ouă, lapte sau peşte.

În acest an, nu vor scăpa de controale nici restaurantele. În cazul în care, cu ocazia controalelor sanitare veterinare, se constată că nu se resepectă legea, în funcţie de gravitatea abaterilor constatate, medicii veterinari vor suspenda activitatea unităţii respective până la remedierea tuturor deficienţelor, vor aplica sancţiuni, sau vor confisca produsele alimentare care pot constitui un pericol pentru sănătatea buzoienilor.

Alături de inspectorii instutiţiilor de control în alimentaţie publică, la controale vor participa şi echipaje de poliţie şi jandarmerie. Verificările se vor încheia după minivacanţa de 1 Mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.