Subiecte nesfârșite de miștouri în mediile politice buzoiene, comunicatele de presă ale deputatului PSD Marian Ghiveciu au izbutit, în sfârșit, să spargă bariera spațiului public local, atât de refractar la calitatea exprimării și gramaticii parlamentarului buzoian, ajungând în atenția mass-media centrală. Site-ul de știri HotNews.ro a preluat, ieri seară, comunicatul biroului de presă al deputatului Marian Ghiveciu privind Festivalul „Puritatea însemna viitor” de la Pogoanele, pe care l-a reprodus integral, la rubrica… „Fun”, alături de bancul și de clipul haios ale zilei.

Sub titlul „Comunicat de presă, România, 2011:  <Nu au participat doar au participat doar elevi de la școlile din orașul unde a avut loc manifestarea…>”, HotNews publică trei communicate de presă aparținând unor organizații politice locale, demne de rubrica “D-ale lui Bulă”, dintre care primul, și, fără îndoială, cel mai bogat în exprimări aberante, aparține deputatului Marian Ghiveciu.

Vezi articolul accesând linkul  http://life.hotnews.ro/stiri-fun-8750228-comunicat-presa-romania-2011-nu-participat-doar-participat-doar-elevi-scolile-din-orasul-unde-avut-loc-manifestarea.htm

De notat că știrea privind comunicatul deputatului buzoian are ca vecin de rubrică “Bancul zilei”, cu următorul conținut:  “Într-un autobuz ticsit de lume, urcă un om. Se așează lângă o femeie sexi și-i pune mâna pe sân. <Ascultă nerușinatule, nu poți să-ți pui mâna în altă parte?> Omul o privește gânditor: <Nu mă provocați, doamnă, nu mă provocați!>”.

Din păcate, site-ul citat a ratat comunicatul de presă al PNL Buzău, privind sărbătorirea zilei de 1 Iunie în avans, duminica trecută, în parcul Crâng, alături de un iluzionist, “prin aceasta manifestare, Partidul Național Liberal – filiala teritorială Buzău întelegând să ureze tuturor copiilor <La mulţi ani> cu ocazia zilei lor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.