Record de operațiuni și de examinări, în acest weekend, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere Buzău.

Astăzi, sunt disponibili 14 examinatori pe traseu, 12 pentru categoria B și 2 pentru profesioniști, dar și 5 ghișee deschise pentru înmatriculări, între care unul fără programare online, și unul pentru operațiuni privind permisele, potrivit reprezentanților Prefecturii.

În sprijinul polițiștilor de la Buzău au venit 6 examinatori de la Vaslui, astfel încât să fie reduse termenele de obținere a permisului de conducere de către buzoieni.

Potrivit reprezentanților Prefecturii, azi și mâine vor fi realizate aproximativ 470 de operațiuni la Compartimentul Înmatriculări și aproximativ 140 de preschimbări permise.

De asemenea, în acest weekend sunt programați 277 de candidați pentru categoria B și 17 pentru categoriile C, CE.

„Le-am promis buzoienilor respect și parteneriat ca și componente ale normalității.
În această dimineață le pot spune oamenilor, fără nicio reținere, că suntem cu S.P.C.R.P.C.I.V. Buzău la standardul normalității: spații corecte de parcare și adresabilitate, termene rezonabile la programări, inclusiv ghișeu zilnic de înmatriculări FĂRĂ PROGRAMARE ONLINE. Buzoienii pot înmatricula în orice zi autovehiculul, iar la proba practică pentru obținerea permisului suntem la 47 de zile, un termen rezonabil.

A fost o implicare mare din partea tuturor, dar satisfacția este pe măsură.

Le mulțumesc colegilor pentru efort, atât celor de la Permise și Înmatriculări Buzău, cât și celor detașați de la Vaslui si Bacău și celor de la I.P.J. Buzău, care ne-au venit în sprijin”. , a declarat prefectul Daniel Țiclea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.