Azi a avut loc evenimentul de prezentare a spectacolului de teatru 2032 SMART-FAMILY, co-producție a Teatrului George Ciprian și Industrica Scenica, Milano Italia. Spectacolul 2032 SMART-FAMILY, se va juca într-un număr limitat de reprezentații în perioada noiembrie-decembrie 2022. Producția face parte din proiectul „Tele-Encounters: Beyond the Human” și este co-finanțat prin programul Europa Creativă al Uniunii Europene, cu sprijinul de Consiliului Județean Buzău!

Vedeta conferinței de presă de azi a fost un robot, personaj în piesa de teatru.

Distribuția din România e formată din Aura Călărașu, apreciată și în rolul mamei nevăzătoare Maria din serialul „Vlad”, și Smaranda Găbudeanu, actrița care îl controlează live pe robotul Ogmios Z42. Pe scena din Italia, joacă actorii Monica Buzoianu, Francesca Fatichenti și Giovanni Longhin.

Pentru piesa 2032 – SMART-FAMILY sunt prevăzute 9 reprezentații în noiembrie-decembrie 2022:

– miercuri, 9 noiembrie, ora 20:00 (cu public fizic în sală; transmis prin livestreaming în cadrul Festivalului Național de Teatru) – SOLD OUT

– joi, 10 noiembrie, ora 11:30

– joi, 10 noiembrie, ora 20:00 – SOLD OUT

– luni, 5 decembrie, ora 11:30

– luni, 5 decembrie, ora 20:00

– marți, 6 decembrie, ora 20:00

– miercuri, 14 decembrie, ora 11:30

– miercuri, 14 decembrie, ora 20:00

– joi, 15 decembrie, ora 21:00

„2032 SMART-FAMILY” este o poveste din viitor despre părinți, copii și roboți. Spectacolul este unul telematic, pentru că se joacă simultan în România și Italia, cu actori și public în ambele țări. Actorii din cele două spații interacționează în timp real prin Internet. Piesa explorează tema migrației și se bazează pe interviuri cu emigranți români și părinți vârstnici rămași acasă.

Spectacolul a fost selecționat în Festivalul Național de Teatru – secțiunea Instalații performative, creații online și VR și în festivalul Milano Digital Week (2022).

Intrarea este GRATUITĂ în ambele țări la toate reprezentațiile, dar numai pe bază de rezervare. Pentru a rezerva locuri în Buzău, folosiți sistemul de bilete online al Teatrului „George Ciprian”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.