15 elevi de la Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene ,,Traian Vuia” (SMMMSFA) de la Boboc, profilul maistru mecanic, participă la un stagiu de practică sub egida Erasmus +, la ADA Instituto Tecnico Superior, Sevilia, Spania. Ei au încheiat prima săptămână de cursuri.

Scopul programului este de a-i ajuta să-și îmbunătățească competențele de proiectare și conducere a operațiilor de asamblare, revizii si reparații a componentelor mecanice ale mașinilor, utilajelor și instalațiilor, prin participarea la activități complexe de exploatare tehnică timp de 2 săptămâni (60 de ore).

Putem afirma fără modestie că elevii școlii noastre se ridică la cele mai înalte standarde internaționale în materie de aviație.

Și pentru că suntem conștienți de faptul că în epoca digitală o imagine exprimă mai mult decât o mie de cuvinte, vă prezentăm câteva aspecte din viața cotidiană a elevilor noștri.

În Planul de Dezvoltare Instituțională, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene ,, Traian Vuia, își propune o abordare europeană a activităților educaționale, cu accent pe formarea competențelor moderne ale elevilor și în special pe cele practice, având în vedere specificul activității ulterioare a absolvenților, aceștia îndeplinind funcții în cadrul structurilor din Sistemul de Ordine Publică și Securitate Națională., au transmis oficialii SMMMSFA de la Boboc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.