Din cauza cantităților mari de zăpadă și a drumului impracticabil, Mănăstirea Ciolanu a fost izolată în weekend. Mai mult, viscolul a produs o avarie la rețeaua de electricitate, mănăstirea rămânând fără curent și apă.

,,Drumul spre Mănăstire a rămas în continuare inaccesibil, deci vă rugăm să participați la slujba Sfintei Liturghii în parohiile de care aparțineți.” , au anunțat, în această dimineață, reprezentanții lăcașului sfânt.

Enoriașii au fost informați încă de sâmbătă de faptul că nu pot ajunge la mănăstire.

,,Iubiți credincioşi,

Vă anunțăm că Mănăstirea noastră, din cauza ninsorilor abundente din ultimele 36h, este izolată, drumul de acces dinspre Haleș spre Măgura este închis și acoperit de un strat de zăpadă de peste 50-60 cm, pe alocuri zăpada fiind viscolită.

Mănăstirea de 24h nu mai are curent electric, rețeaua fiind afectată din cauza ninsorilor. Din cauza lipsei de electricitate, mănăstirea e privată și de apă caldă.

Mâine, Duminică, 29 ianuarie, obștea va săvârși rânduiala obișnuită, ca în fiecare duminică, și vă vom pomeni la Dumnezeiasca Liturghie si la Taina Sfantuluu Maslu pe toți.

Vă îndemnăm, așadar, să nu încercați mâine să porniți spre mănăstire și să rămâneți la parohiile de care aparțineți.

Avem rugămintea de a pomeni și dumneavoastrăl obștea mănăstirii, ca să ne întărească Dumnezeu pe toți!

Doamne-ajută!, a fost mesajul postat sâmbătă, pe pagina de facebook, de Obștea Sfintei Mănăstiri Ciolanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.