Soldati romani din Afganistan. Secretarul de stat Georgeta Ionescu a efectuat, in perioada 28 iulie - 1 august, o vizita de lucru in Afganistan, unde s-a intalnit in Baza Lagman, din Qalat, cu militarii Batalionului 30 Vanatori de Munte "Dragoslavele" comandat de maiorul Virgil Ovidiu Pop. BP MAPN / MEDIAFAX FOTO

Sergentul Bogdan Dragomir, rănit în incidentul de sâmbătă din Afganistan şi internat la un centru medical din Germania, se află în stare stabilă şi nu are niciun organ vital rănit, informează, printr-un comunicat de presă,  Ministerul Apărării Naţionale.  „Sergentul Bogdan Dragomir, rănit în incidentul de sâmbătă din Afganistan şi aflat la Centrul medical regional american din Landstuhl, Germania, este în stare stabilă şi urmează să fie supus unor investigaţii medicale complete”. „Conform primelor constatări, acesta nu are afectat niciun organ vital şi este de aşteptat ca evoluţia stării sale de sănătate să fie favorabilă”, se arată în comunicat.

Doi militari români şi-au pierdut viaţa şi un al treilea a fost rănit în urma unui incident care a avut loc sâmbătă, 7 mai, ora 10.45, în apropiere de localitatea Kandahar, pe timpul executării unei misiuni de instruire a poliţiştilor afgani. Toți cei trei militari sunt din Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.