UPDATE 11:40

Vă anunțăm că fost declarat decesul femeii.„, a transmis, în urmă cu puțin timp, Biroul de Presă al Spitalului Județean. 

UPDATE 9:25

„La U.P.U. a S.J.U. Buzau a fost transportata o femeie in varsta de 70 de ani, victima a unui accident rutier. La prezentarea in U.P.U., femeia a intrat in stop cardio-respirator si la acest moment este resuscitată. Aceasta a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu TCC grav, cu otoragie stanga, TCF, epistaxis bilateral, contuzie toraco-abdominala.” , anunță Biroul de Presă al Spitalului Județean Buzău.

UPDATE! ORA 9:20

Din primele date de la fața locului a reieșit că autoutilitara condusă din direcția strada Chiristigii către Bulevardul Unirii, condusă de un șofer buzoian în vârstă de 59 de ani, a surprins și accidentat o femeie pieton în vârstă de 70 de ani, din municipiul Buzău, care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal.Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările., precizează Biroul de Presă al IPJ.

Accident grav, în urmă cu puțin timp, pe strada Frăsinet din orașul Buzău. O persoană a fost rănită grav, după ce a fost lovită pe o trecere de pietoni din zona supermaketurilor, spun reprezentanții IPJ.

La această oră, echipajele medicale încearcă să salveze victima. Traficul este blocat, anunță Biroul de Presă al IPJ.

REVENIM!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.