O nouă vizită pe șantier, un nou termen avansat pentru finalizarea lucrărilor la clădirea-monument a Colegiului Național ,,Mihai Eminescu” din Buzău, de pe strada Independenței. Mai nou, după o discuție cu reprezentanții firmei executante, autoritățile precizează că ,,sunt mari șanse ca în septembrie, elevii și profesorii să revină la cursuri, în această clădire istorică”.

,,M-am întâlnit împreună cu domnul viceprimar Ionuț Apostu, cu constructorul și cei responsabili pe șantierul de la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu”. Lucrările, din păcate, au fost mult întârziate de constructor, atât din cauza pandemiei dar și pentru faptul că în urmă cu doi ani a fost declarat în insolvență. La un moment dat am vrut să reziliem acest contract, dar asta ar fi dus la întârzieri și mai mari.

Deoarece firma încet, încet a început să-și revină, lucrările au avansat și iată că sunt mari șanse ca în septembrie, elevii și profesorii să revină la cursuri, în această clădire istorică.

Investim mult în școli, grădinițe și creșe, pentru a crește calitatea educației în municipiul Buzău., a transmis șeful Palatului Comunal, Constantin Toma, după vizita efectuată pe șantier.

Ca de obicei, având în vedere că au mai existat numeroase alte termene, care nu au fost respectate până acum, poate fi privită cu rezerve și această nouă precizare a responsabililor din Primărie.

Vezi AICI detalii și imagini de pe șantierul de la Colegiul ,,Mihai Eminescu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.