Mobilizare impresionantă de forțe, în această dimineață, când de la sediul IPJ și de la Jandarmerie au plecat zeci de autospeciale în cadrul unei acțiuni de amploare.

Având în vedere complexul de activități desfășurate la nivel național în cadrul acțiunii „Foc de artificii”, polițiștii din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Buzău, sub coordonarea Direcției Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Române, pun în executare 62 mandate de percheziție domiciliară în județele Buzău, Timiș și în municipiul București.

„Perchezițiile vizează un agent economic care ar comercializa articole pirotehnice în afara cadrului legal.

La percheziții participă polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Buzău, Arad, Caraș Severin, Prahova, Timiș, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău, dar și Gruparea Mobilă Prahova.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, al Direcției de Investigare a Criminalității Economice şi al Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate din cadrul Poliţiei Române.” , anunță Biroul de Presă al IPJ Buzău.

Surse din cadrul IPJ ne-au precizat că pe strada Transilvaniei din municipiul Buzău este locul celor mai improtante descinderi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.