Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Viperești, a fost arestat pentru tentativă de viol și amenințare, stabilindu-se că victimă a fost chiar mătușa sa, o femeie din Pârscov, în vârstă de 51 de ani. Fapta a fost sesizată la Poliție, în noaptea de 8 spre 9 aprilie, când fiul femeii din Pârscov a reclamat că vărul său a încercat să o violeze pe localnică. Tânărul a fugit din casă, imediat ce a auzit că a fost chemată Poliția. 

Poliţiştii au început imediat cercetările şi l-au depistat pe tânăr la câteva ore de la sesizarea faptei, în comuna de domiciliu a acestuia. În urma cercetărilor efectuate a rezultat că tânărul ar fi luat masa împreună cu vărul şi mătuşa sa, ulterior rămânând să doarmă în casa acestora. În timpul nopţii, a revenit în camera în care dormea femeia şi, sub ameninţări cu acte de volenţă, ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu aceasta. 

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativă la viol şi ameninţare, iar împotriva bănuitului a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Tânărul a fost prezentat parchetului cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și, urmare sesizării instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile., precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.