accident-cernatestiPrimarul de la Cernatesti, Valerica Sercainau a fost din nou prezent in fata magistratilor. La termenul trecut, pe 18 februarie, judecătorul Leontin Drăgulescu a amânat cauza in cazul Valerica Sercaianu pentru 18 martie, motivând decizia prin neprezentarea ultimilor doi martori ai evenimentului rutier produs anul trecut pe raza localității Potoceni și lipsa avocatului celuilalt șofer implicat în accident, Claudiu Nițu.

Marti, in sala de judecata au fost primarul Valerica Sercaianu insotit de sotia acestuia, rudele adolescentei ucise in urma accidentului, invinuitul Claudiu Nitu si un martor al accidentului care a fost audiat si a incercat sa explice ce a vazut in momentul impactului.

Avocatul inculpatului Claudiu Nitu a cerut judecatorului Leontin Dragulescu o noua expertiza cu martori la locul producerii accidentului pentru stabilirea cu exactitate a modului in care s-a produs accidentul si pentru a permite martorilor sa explice in detaliu cum s-a intamplat. Judecatorul a admis cererea, astfel ca vineri inculpatii, avocatii acestora, martorii si judecatorul se vor deplasa la locul accidentului. Un nou termen in proces a fost stabilit pentru data de 15 aprilie.

Pe 21 mai se împlinește un an de la accidentul produs de primarul de la Cernatesti, Valerica Sercaianu la Potoceni, în care o adolescenta 15 ani a murit după ce a fost izbită de jeep-ul condus de primar, acesta fiind băut la volan și circulând cu viteză peste limita admisă pe acel sector al drumului județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.